Miselni update za jesen!

Posted on Posted in Nerazvrščeno
[OSEBNI RAZVOJ- Miselni update]
 
September je tukaj in izgleda kot da so mirni in sproščujoči poletni dnevi mimo. Projekti so v polnem teku, novi plani se implementirajo, vsi smo za delovnimi mizami in pripravljeni na izzive. Otroci spet v šoli in aktivnosti spet v polnem teku. Količina dela je večja, odgovornosti mogoče tudi v nekaterih primerih in naša izkušnja izgleda kot da je direktno odvisna od tega kaj se dogaja ‘navzven’. Več aktivnosti, večja hitrost povzroča več napetosti, pritiskov in mogoče nemir, nepotrpežljivosti itd. mislimo. Saj drugi tudi tako mislijo, mislimo 🙂 Saj tudi tako rečejo, rečemo.
 
Rad bi vas v tem hitrem ponovnem štartu spomnil, da nekateri ljudje so komaj čakali na to da se ta mlinček, ta igra ponovno začne. Nekateri uživajo v večjih količinah aktivnosti, nekateri so popolnoma mirni, ker vedo, da se svet spet vrti in bodo varni, ker imajo spet veliko dela. Spet drugi doživljajo nemir, frustracije, pritiske, stres, skrbi, nesigurnosti, ker se vse dogaja prehitro, preveč.
 
Ljudje živimo v deljenih resničnostih, vsak v svoji.
 
Naša izkušnja je odvisna od skritega, nevidnega člena. Naših misli, ki našo izkušnjo ustvarjajo vsak trenutek.
 
Deljene resničnosti so resnica tudi za naše osebno notranje doživljanje.
 
Spomnite se na izkušnjo, kjer ste se do nekoga počutili neprijetno. Potem ob drugi priložnosti pa se je ta odnos spremenil in sedaj se počutite do te osebe popolnoma drugače. Vzamite si par minut in se spomnite takega primera. Sigurno je v vas, tudi če se na prvo misel ne uspete spomniti. Počakajte še malo. Mogoče bivši partnerji, sodelavci, družinski člani itn?
 
Ko vemo, da je naše doživljanje odvisno od naše lastne ‘notranje kreacije,’ nam ni potrebno več misliti na isti način. Lahko mislimo drugače, vedno.
 
Spomnite se, da je vaša hitra in obremenjujoča izkušnja odvisna od vaših misli in da te misli ne prihajajo iz okoliščin. Če je vaša trenutna izkušnja napeta, hitra, to pomeni samo, da so vaše misli hitre in napete, mogoče stresne itn.
 
Ko to vidimo se spet vrnemo v trenutek, kjer imamo ponovno na razpolago vse svoje kreativne potenciale, dober občutek in smo se sposobni odzivati na tisto kar je v resnici pred nami, namesto da reagiramo in se odzivamo na tisto kar je obstoječe v naših preteklih miselnih programih, zgodovini.
 
Čas je za miselni update!
 
Za drugačno perspektivo, za resnično perspektivo vpliva okolja, ljudi, situacij, vas vabim na dogodek 19.9.2018 v Abc Accelerator v BTCju, kjer bomo v družbi pogledali globljo resnico in možnost drugačne izkušnje kljub stresnim, napornim, napetim okoliščinam. Zelo priporočam tudi tistim, ki se dobro počutite in si želite globlji vpogled v izkušnjo življenja 🙂
 
Več informacij ter prijava na dogodek
 
Za individualne pogovore z namenom dviga zavesti, odkrivanja nevidnih vzorcev ter stik s kvalitetnejšo izkušnjo življenja pa me z lahkoto kontaktirajte.
 
Vse dobro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *