Osebni pogovori

 

Kaj bi bilo za vas izjemno?

 ___________________________________________

 

Zame je izkušnja poglobljenega pogovora zaradi katerega se zgodijo spremembe, nekaj izjemnega. To je priložnost in možnost ustvarjanja nekaj novega. Če si želite drugačne izkušnje življenja, več jasnosti in dobrega počutja ter ste odprti za novo učenje, se z veseljem srečam z vami za potencialno sodelovanje. Dobrodošli.

___________________________________________

 
 

 

Lahkotno DOBRO POČUTJE

Spomnite se naravnega dobrega počutja z notranjim mirom, kreativnostjo in zadovoljstvom

Lažje do vaših CILJEV

Kaj si zares želite in se vam trenutno zdi 'nemogoče'?

Sproščeni ODNOSI

S kom si želite boljše odnose?

Znebite se nauporabnih STRAHOV in SKRBI

Kdo bi bili brez teh strahov? Kaj bi počeli, če bi jih spremenili v sproščenost in radovednost?

Znebite se SLABIH NAVAD

Katero slabo navado že dalj časa ponavljate in vas omejuje ter bi jo radi končno spremenili?

 

Pogovori naslavljajo tisto, kar je vedno prisotno in omogoča, da smo kreativni, sproščeni in v stiku z življenjem. Pogovori temeljijo na zavedanju tistega s čimer imamo vsi ljudje opravka in omogočajo stik s tistim kar je za vse nas možno.
Um je naša kreativna moč ustvarjanja. Miselni koncepti uma so hkrati tudi največja ovira na poti do tega kar si želimo biti in postati. Spoznanje, da nismo naše misli in naši občutki omogoča širšo perspektivo in možnost drugačnega delovanja. Obrat navznoter omogoča razumevanje naše individualne izkušnje življenja. Posledično lahko delujemo iz notranjih virov svobode, odličnosti, motivacije in harmonije in si ne prizadevamo, da bi jih dobili od zunaj. Na tak način smo lahko pozitiven vpliv navzven in lažje ustvarimo tisto kar si želimo.
Kaj pa, če je možno, da kljub vaši zgodovini, izkušnjam, trenutnim zunanjim okoliščinam vseeno uresničite to kar ste si vedno želeli? Kaj če bi to bilo možno z bistveno manj stresa, skrbi ali strahu?
Preko poglobljenega coaching pogovora usmerjam v razumevanje izvora vaših izzivov in potencialov zato, da lažje pridete v stik z danimi viri sproščenosti in kreativnosti. Z njimi boste lažje naredili spremembe in izboljšali vašo izkušnjo življenja ter posledično postali ali dosegli tisto, kar si želite in se vam trenutno mogoče zdi nedostopno.
Kaj je tisto zaradi česar ste najbolj navdušeni, in si želite, da bi se zgodilo preko naslednjih dni, tednov, mesecev, let? Ali je na področju kariere, posla, denarja, odnosov, dobrega počutja?

 

 

___________________________________________

 

 

Če ste pripravljeni na spremembo, vas vabim na poglobljen coaching pogovor.