© 2017 Hogash Studios.

Dr. Matej Miklavec je coach za razvoj osebnih potencialov. Dela s posamezniki in skupinami, ki si želijo več izražanja svojega polnega potenciala ter zadovoljstva. Po formalni izobrazbi je strojnik, ki se je več let ukvarjal z razvojem in raziskavami naprednih avtomobilskih izdelkov. Globoko spoznanje o pravem izvoru človeškega doživljanja ga je transformiralo v drugačno izkušnjo življenja in novo področje dela osebne in skupinske učinkovitosti.

''V osebni stiski in na robu živčnega zloma, mi je pogovor z zdravilko rešil življenje in sprožil duhovno transformacijo, ki me je osvobodila zaciklanega razuma in razkrila pravo naravo neskončnega ustvarjalnega potenciala. Iz tega temelja pomagam ambicioznim ljudem, ki so na poti svojih sanj, da se zavejo ustvarjalnega potenciala v sebi in pridejo do nove prebojne misli v situaciji, ki izgleda nemogoča in nerešljiva.''

Dodatno praktično znanje pridobiva preko lastnih življenjskih izkušenj, vipassana meditacije, raziskovanja s tehnikami transpersonalne psihologije, opravljanja različnih izobraževanj za coaching, od nevrolingvističnega programiranja, stakeholder centered coachinga do transformacijskega coachinga ter drugimi ontološkimi učenji o pravi naravi človeškega doživljanja.

Je član mednarodne poslovne mreže BNI in skupine BNI Sinergija, mednarodne organizacije za javno nastopanje in vodenje Toastmasters International, predsednik kluba Toastmasters business club Slovenia in član mednarodne zveze za poslušanje ILA.

V prostem času rad hodi, bere, piše, riše in ustvarja izdelke.

TOP