Mnenja

Z Matejem sem začel sodelovati, ko sem pri delu s strankami naletel na prepreke v komunikaciji. Preko mesečnih coaching sestankov mi je predvsem pomagal razčistiti prepričanja na moji strani, nato pa sva se lotila še različnih načinov komunikacije. Všeč mi je predvsem njegov pristop pri katerem svojim strankam prepusti, da se same postavijo v neugodno situacijo in se potem preko vprašanj same iz te situacije tudi rešijo. Tak način preverjeno deluje. S svojim znanjem in izkušnjami je ogromno pripomogel k temu, da moje delo s strankami poteka sproščeno. Priporočam!
David V.

 

Srečanja z Matejem so me spremenila. Ta sprememba pa je nastala počasi, tako da jo opazi le pozoren opazovalec in poslušalec.
Mislim, da sem spoznala Mateja v pravem trenutku, ko sem bila tudi sama pripravljena na spremembo. na začetku še nisem popolnoma razumela vseh njegovih naukov. Sem se pa naučila poslušat in sčasoma tudi vprašat.
Zame je bila prelomna naloga oz. povabilo, da naj poskušam manj misliti. Nalogo sem vzela resno, in počasi ter  s pomocjo literature, ki sem jo brala, je vame zacelo pronicat spoznanje, da so moje misli, samo misli in ne resničnost….
Matej mi je s pomočjo enostavnih primerjav pomagal probleme, ki so se mi zdeli kompleksni, spremeniti v enostavne, lažje in rešljive. Pogled na svet je postal bolj igriv, lahkoten.
Kljucno za moj napredek  je bilo, da sem si vzela čas in poleg najinih srečanj, brala veliko literature.
“Peace of mind” mi je bližje, kot mi je bil 🙂
J.Š.

 

Individualno coaching srečanje pri Mateju je transformativna izkušnja, ki jo priporočam vsakomur. Tudi sama se ukvarjam s coachingom, zato je bilo zame izjemno dragoceno, da sem bila tokrat v vlogi klientke. Mateja sem izbrala, ker ga poznam in sem vedela, da me bo razumel in sprejemal tudi v odštekanih delih moje osebnosti. Matej ima neverjetno intuicijo; občutek in posluh za človeka. Točno ve, kaj v določenem trenutku potrebuješ. Včasih »samo to«, da te posluša, ti da prostor za proces, ko greš čez svoj monolog. Drugič provokativna vprašanja, ki ti pomagajo preko omejitev, tretjič metafore, da lažje razumeš sebe, svoj model sveta, svoje omejitve. Včasih pa kakšno vprašanje ali pripomba, kjer se do solz nasmeješ samemu sebi in izgovorom, ki jih imaš pri korakih izven cone udobja. Če bi radi napredovali hitreje in lahkotneje na vaši poslovni ali privatni poti, je obisk pri Mateju odlična rešitev za vas. V kolikor v svojem življenju ne želite delati sprememb, biti bolj srečni, učinkoviti in zadovoljni, potem srečanje pri Mateju ni za vas. Sreča je na strani pogumnih!  Si upate?
Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje, NLP coach za samopodobo, Access Bars terapevtka

 

Pred nekaj tedni ste imeli predavanje v sežanski knjižnici. Ker se bojim vseh štirinožcev že iz otroštva, ste mi na predavanju pomagali pri premagovanju tega strahu s tehnikami NLP. No, po nekem čudnem naključju, ki to ni,  so se me kosmatinčki vztrajno “izogibali” na mojem dnevnem sprehodu, niti laježa nisem slišala v vasi, včeraj pa sem imela bližnje srečanje z enim velikim kraškim ovčarjem na svoji običajni poti sprehoda,…tokrat me ni bilo tako strah – pol manj in običajne tesnobe v prsih ob njegovem laježu, ki je bil sicer bolj pozdrav, nisem čutila,..sem pa takoj dobila pred oči sliki  (grdo in lepo…) tisto bitje bo tudi jutri tam, mene pa čaka še en test,…hvala vam še enkrat.
Marjana Pušnar

 

Matej je coach:
–  ki je zelo redoljuben, zanesljiv in zelo strukturiran,
–  prijeten in topel sogovornik,
–  zelo nežen in nevsiljiv. Vprašanja postavlja zelo lahkotno in igrivo,
–  postavlja super odlična vprašanja, ki so meni kot klientu pomenila konkretno vrtanje v globino,
–  je spreten v iskanju pravega problema, vzpostavitvi dobrega stika, sledenju cilja in zelo dobro posluša.
–  zna izluščiti “pravi problem” klienta,
– je zelo učinkovit in ne dopušča bluzenja,
– dopušča dovolj časa za odgovore in razmislek,
–  je zelo potrpežljiv in sočuten.
Sonja Kodre
Želim se zahvaliti za včerajšnji urici. Res, ne morem se načuditi, kako enostavno lahko dejansko dam drugačne občutke določeni zadevi in jo posledično drugačno dojemam. Po pogovoru me je čakala še dvo urna vožnja, tako da sem lahko o zadevah še vedno premišljevala, jih občutila in delila s fantom (celo o najinih “problemih” oz. kako jaz dojemam vse skupaj sem si upala spregovoriti). Brez dvoma lahko rečem, da sta mi ti dve uri dali več kot vse knjige in predavanja, ki sem jih v zadnjem času požirala. Mislim, da je to zares tvoje poslanstvo, saj takega shifta drugače ne vem če bi lahko doživela.
Aleksandra Rosič