S ČIM ODLAŠATE?

Naredite jasen premik, zdaj!

S čim odlašate?
Bi radi uresničili kakšen svoj osebni ali poslovni cilj in kar ne steče?
Mogoče niti ne veste prav točno zakaj?
Na interaktivnem predavanju bom delil svoje izkušnje, uvide in razumevanje odlašanja, ki vam lahko pomaga, da naredite hitrejše preboje in tudi razblinite to nekoristno navado.
Vabljeni na Zoom v torek 28. marca 2023 ob 19. uri.
Prijavite se preko obrazca na desni strani, da vam pošljem Zoom povezavo.
Rečemo, da odlašamo takrat, ko ne počnemo tistega kar, si mislimo da, bi morali početi.
Odlašanje se pogosto pojavi, ko gre za korake, ki se nam zdijo težji, ali nimamo dovolj jasnosti; težke odločitve ali nezaželjeni pogovori, novi strašljivi začetki in cilji, planiranje ali negotovi organizacijski koraki, morda administrativne, šolske in delovne naloge ali tudi osebni razvoj.
Pogosto se prelevi v navado delovanja, ki lahko zelo negativno vpliva na nas in na druge. Lahko vodi do zamujanja z roki, lahko do konfliktov, skrbi in stresa, nizke produktivnosti, nezadovoljstva, itn.
Polno razlogov lahko najdemo zakaj to počnemo in kaj je vzrok. Od tega, da potrebujemo boljšo organizacijsko tehniko, boljše sposobnosti upravljanja s časom, do tega, da iščemo navdih, pa do motivacijskih idej čakanja zadnjega trenutka za pozitiven pritisk. Izgovarjamo se na strah pred neuspehom, perfekcionizem, preobremenjenost, nesigurnost in razne druge ovire.
Ne glede na to kaj vse vemo, imamo v sebi konflikt, ki se izraža z veliko količino mišljenja in željo, da bi nekaj storili, ki ni uslišana.
Dokler se ne zbudimo iz tega filma, ne naredimo naslednjega koraka.
Običajno ni dovolj, da se odlašanja zavedamo. Moramo se prav zbuditi iz filma. Izkustveno uvideti, da smo zaciklani.
Pridružite se na predavanju in naredite prvi korak proti cilju, ki si ga tudi želite uresničiti.
Lepo vabljeni

Torek 28.3.2023 od 19- 20, ONLINE

Prijavite se na predavanje. Ob prijavi vam pošljem ZOOM povezavo. Prosim pridite na predavanje 5 minut prej da se udobno namestite. Hvala

TOP