Individualni transformacijski pogovori

Naslednji nivo uspeha in zadovoljstva je odvisen od osebnega razvoja.

Od poglabljanja v pomembna vprašanja: kdo smo?, kdo bi radi bili?, kaj nas zanima?, kako in kaj bomo počeli v naslednji fazi našega življenja? kaj nam je najbolj pomembno? Česa nas je najbolj strah? Kaj nas poganja, nas oživi? Katera nekoristna navada nas ustavlja? Kako biti uspešen na drugačen način, lažji, bolj harmoničen? Kakšne odnose si želimo s sabo, z drugimi s svetom?

Največji izziv uspešnih posameznikov je pogosto notranji, saj postanejo navade in prepričanja, ki so koristila do sedaj, omejujoča za naslednjo raven uspeha. Individualna srečanja temeljijo na pomenljivem pogovoru o naravi človeške izkušnje, ki omogoča nagovor različnih tematik, od ciljev, odnosov, navad, komunikacije, stresa, itn. ter omogočajo konkretne rezultate, preko premeščanja ovir, za katere si prizadeva sogovornik.

Moj coaching ni za ljudi, ki se bojijo potovanja izven cone udobja. To ni psihoterapija in ni zdravljenje.
Je za ljudi, ki so odgovorni sami za svoja dejanja in uspehe, si želijo globlje spoznati sebe, videti življenje bolj jasno in prisotno, ter ustvariti nekaj novega.

Transformacija - 50 ur

Sprememba - 15 ur

Preboj - 5 ur:

Kratek stik - 2 uri

Kontaktirajte me, če želite več informacij oziroma uvodno spoznavno coaching izkušnjo za premeščanje ovir na poti vašega naslednjega uspeha oziroma globljega zadovoljstva.

TOP