Personaliziran osebni razvoj
za vodje

Največji izziv uspešnih posameznikov je pogosto notranji, saj postanejo navade in prepričanja, ki so koristila do sedaj, omejujoča za naslednjo raven uspeha. Individualna srečanja temeljijo na pomenljivem pogovoru o naravi človeške izkušnje, ki omogoča nagovor različnih tematik, od ciljev, odnosov, navad, komunikacije, stresa, itn. ter omogočajo konkretne rezultate.

Predavanja/delavnice/coaching

Namen skupinske delavnice oziroma predavanja je prepoznati mehanizme delovanja uma in nato integrirati nova spoznanja v učinkovit način dela, usmerjen v rezultate, ki se trenutno zdijo nemogoči. Vsebina delavnice je prilagojena potrebam skupine in ciljem organizacije ter zajema 3 temeljne korake:

- prepoznavanje, da ljudje delujemo na en način, od znotraj navzven;
- prepoznavanje da so viri, ki jih potrebujemo, v nas;
- integracija 1. in 2. koraka omogoča sprejemanje novega učenja, večjo produktivnost, zadovoljstvo in rezultate.

Online tečaj- 3 MITI O STRESU

Stres je koristen, življenje je stresno in naši občutki govorijo o tem, kaj se dogaja v svetu. 3JE MITI nas ohranjajo v neizhodni spirali stresa in lajšanju simptomov, ki jim ni konca. Razumevanje pravega izvora stresa premosti obstoječe stresne miselne navade in odpre nove možnosti za boljše rezultate, odnose in zadovoljstvo. Na praktičnih primerih bomo pogledali, kakšen je obstoječi model stresa in kakšen je resnični izvor. Raziskali bomo, kaj je ključ do optimalnega mentalnega stanja in sproščenosti tudi v najtežjih situacijah.

TOP