Dr. Matej Miklavec je coach za razvoj osebnih potencialov. Dela s posamezniki in skupinami, ki si želijo več izražanja svojega polnega potenciala ter zadovoljstva. Po formalni izobrazbi je strojnik, ki se je več let ukvarjal z razvojem in raziskavami naprednih avtomobilskih izdelkov (nekatere inovacije se uporablja v avtomobilih, ki jih vsak dan vozimo). Globoko spoznanje o pravem izvoru človeškega doživljanja ga je transformiralo v drugačno izkušnjo življenja in novo področje dela osebne in skupinske učinkovitosti.

''V osebni stiski in na robu živčnega zloma, mi je pogovor z zdravilko rešil življenje in sprožil duhovno transformacijo, ki me je osvobodila zaciklanega razuma in razkrila pravo naravo neskončnega ustvarjalnega potenciala. Iz tega temelja pomagam ambicioznim ljudem, ki so na poti svojih sanj, da se zavejo ustvarjalnega potenciala v sebi in pridejo do nove prebojne misli v situaciji, ki izgleda nemogoča in nerešljiva.''

Dodatno praktično znanje pridobiva preko lastnih življenjskih izkušenj, vipassana meditacije, raziskovanja s tehnikami transpersonalne psihologije, opravljanja različnih izobraževanj za coaching, od nevrolingvističnega programiranja, stakeholder centered coachinga do transformacijskega coachinga ter drugimi ontološkimi učenji o pravi naravi človeškega doživljanja. Na svoji poti je uporabljal različne tehnike, med drugimi predvsem vipassana meditacija, Holotropno dihanje, Synchro metoda, TRE, Sedona metoda, The work (Byron Katie), tapkanje, NLP, SCC od Marshall Goldsmith, in druge.

Je član mednarodne organizacije za javno nastopanje in vodenje Toastmasters International in član mednarodne zveze za poslušanje ILA.

V prostem času rad hodi, bere, piše, riše in ustvarja izdelke za v pisarno.

Opis logotipa

Znak, ki je del logotipa, izhaja iz črke M in oblike metulja. Prosojnost in plastenje ponazarjata globino in večplastnost človeškega razmišljanja ter razvoja potencialov. Nevtralne, zemeljske barve, pozicija znaka (nagnjenost) in njegova oblika vnašajo sproščenost in svobodo, izbor tipografij pa stabilnost.
Logotip deluje izčiščeno, profesionalno in subtilno.

- Oblikovala in zapisala Gaja Hanzel

 

Prvotna ideja logotipa:

TOP