Lahko naročite zdaj, preko obrazca spodaj

ZAČNI S SLADICO

Uvidi za vsak življenjski okus

Naslednja predstavitev: 8. november ob 17. uri. Cangurina serija 'S knjigo v roki'. Zoom dogodek. Prijava

Predstavitev ob izidu: 25. maj 2022, Kosovelova knjižnica Sežana
Format: A5
Strani: 232
ISBN: 978-961-95719-0-3
Vsebina: vsebuje 700+ misli in 17 avtorskih slik
Izdelava: broširano, šivano, mehke platnice z zavihki

Opis

Knjiga je priložnost za upočasnitev, priložnost novega izkustvenega razmisleka in okusa živosti življenja. Knjiga je zbirka transformacijskih uvidov/misli/modrosti, ki nam širijo perspektivo doživljanja/zavedanja sebe in sveta. Knjiga lahko služi kot priročnik za trenutke v stiski, da nas preko različnih tem usmerja v brezčasno navzočnost, naše bistvo, jasnost in mir, ki je neodvisen od situacij, okoliščin in drugih ljudi, ter omogoča lažji naslednji korak.

Izkustvo s knjigo in avtorjem
(pišite na matej@matejmiklavec.com ali tel. 068 684 064)

- Izkustvena predstavitev knjige
- Izobraževalna delavnica za organizacije (3x2 uri, 10x1 ura, oz. po dogovoru)
- Zoom srečanja s knjigo (1x/mesec,)
- Pohod na Nanos s knjigo, vsaka prva sobota v mesecu (več tukaj)
- Individualni razvojni pogovori

Priporočila

''Pred vami je knjiga, ki prebuja in ozavešča. Že z naslovom knjige nam avtor pove, da gre za nekoliko drugačno knjigo. S svojimi življenjskimi uvidi nam da možnost, da se zamislimo in najdemo svoje misli ali jih opustimo. Vsekakor zanimivo in priporočljivo branje za vsakogar, ki želi prevetriti svoje misli, občutke, navade, svoj model sveta ter morda kaj spremeniti v svojem življenju''.

Dr. Aleksander Šinigoj, avtor knjige Preboj Zdaj

,

Večna prisotnost, ki v duši bedi,
seme v srce zaseje, tam dolgo kali,
nevidno raste, se vije prek ego meje,
da v nas zavedanje Enosti prebudi.

Ta verz se ob branju Matejeve knjige rodi, pa naj zbirka njegovih uvidov, navdihov in misli tudi tebe pospremi po poti Prisotnosti in najvišje Luči.

Katie Kach, transformacijska vodnica, akreditirana zdravilka in kineziologinja

,

Matejeva knjiga te najprej 'ustavi', prizemlji in spodbuja k razmišljanju o sebi, o prioritetah, miselnih vzorcih, navadah, izgovorih, ki jih imamo. To je knjiga, ki resnično ozavešča in na zelo prijazen, nežen in navdihujoč način spodbuja k spremembam.

Lara Pirc

,

"Začni s sladico, začni z resnico." Sam pri sebi in sam s seboj. Vrhunsko, srčno, globoko. Že dolgo nisem s takim zanosom in radovednostjo brskala in iskala nekaj sladkega zase. Kot v najboljši Lindtovi bonbonieri - vsak bonbon je slajši. Ena tistih večnih knjig, ki jo moraš imeti na nočni omarici, jo odpreti pred spanjem, saj ti pomaga poiskati razlog za hvaležnost. Za trenutek sem se našla... Hvala!

Monika Golob Sluga

Cena: 25 EUR

Za naročilo izpolnite podatke spodaj in pošljite povpraševanje. Poštnina za eno knjigo v Sloveniji je 4 EUR. Za več knjig sporočim strošek pošiljanja. Možen tudi osebni prevzem. Ob poravnanem računu pošljem knjigo. Za več informacij pokličite 068 684 064.

TOP