Konkurenčna prednost poslušanja

Kdo bi radi, da vas boljše sliši?
Koga bi vi radi boljše slišali?
Kakšna je priložnost, če se to uresniči?

Globlje poslušanje je temelj učinkovite komunikacije in ključno za večjo produktivnost, prihranek časa in stresa. Ko se sodelavci slišijo, nastane kultura zavestnega sodelovanja, inovacij, učenja, in zadovoljstva, saj se sprosti potencial opazovanja in sposobnost uvidov, ki omogoča nove priložnosti.

Izkustveno predavanje je namenjeno ozaveščanju običajnih navad poslušanja in odkrivanju priložnosti za več zavedanja in boljšega razumevanja v ekipah.

Poslušanje- skrivnost dobrih odnosov, rezultatov in zadovoljstva

V negotovih stresnih okoliščinah, kar velja tudi za današnji čas, je učinkovita komunikacija bistvenega pomena za dobre odnose, rezultate in zadovoljstvo, tudi pri delu.

Mislimo si, da smo že dobri poslušalci, ker se nam zdi poslušanje samoumevno; poslušanje ni direktno, vključuje tudi možnosti različnih interpretacij in odzivov. Je temeljna veščina na katero smo v vsej naglici in pritisku dela pozabili in jo lahko bistveno poglobimo, če se zavedamo omejujočih ovir, skritih potencialov in vpliva poslušanja.

Delavnica je namenjena uporabi poslušanja, da globlje spoznamo sebe in druge.

Za več informacij o celodnevni delavnici ali možnosti za unikatne programe za vaše podjetje, obiščite spletno stran Agencije POTI.

Delavnico poslušanja v Ljubljani je udeleženka povzela z mislijo: ''pot do drugih je pot k sebi.''

Digitalni detox in poslušanje

Brez telefonov, z božansko hrano in v čudovitem okolju bomo ustvarili prostor za globlje zavedanje in slišanje sebe ter drugih. Primerno, za upočasnitev, večji stik in novo perspektivo, za ekipe, ki se zavedajo pomembnosti prisotnosti in novih uvidov za boljše odnose, rezultate in zadovoljstvo.

Za več informacij preglejte spletno stran produkta http://www.digitalnidetox.si. O celodnevni ali dvodnevni delavnici me pokličite na 068 684 064 ali pišite na matej@matejmiklavec.com

 

Teambuilding na Krasu

RAZGIBAJTE UM IN TELO NA KRASU

Teambuilding je lahko učinkovit način za izboljšanje uspešnosti zaposlenih, hitrejšo rast ambiciozne ekipe, ustvarjanje bolj pozitivnega sodelovanja na delovnem mestu ali priložnosti novega razmisleka za naprej.

Za vašo ekipo smo pripravili odlične programe v osrčju Krasa, v vasi Pliskovica, z izobraževalno, rekreativno in kulinarično noto.

Pridete?

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo!

Laura Fornazarič - Hostel Kras: 05 764 02 05

Več informacij v brošuri:

Delavnica poslušanja

Za več informacij o celodnevni ali dvodnevni delavnici pokličite na 068 684 064 ali pišite na matej@matejmiklavec.com

Raziskave ugotavljajo, da ljudje v komunikaciji več kot 50% časa poslušamo in okrog 25% časa govorimo. Ali bi se boljše razumeli, če bi vsaj toliko časa kot ga namenimo pripravi za govorjenje, namenili pripravi poslušanja?

Za ekipe, ki se zavedajo pomembnosti prisotnosti in novih uvidov za boljše odnose, rezultate in zadovoljstvo.

TOP