Poslušanje- skrivnost dobrih odnosov, rezultatov in zadovoljstva

V negotovih stresnih okoliščinah, kar velja tudi za današnji čas, je učinkovita komunikacija bistvenega pomena za dobre odnose, rezultate in zadovoljstvo, tudi pri delu.

Mislimo si, da smo že dobri poslušalci, ker se nam zdi poslušanje samoumevno; poslušanje ni direktno, vključuje tudi možnosti različnih interpretacij in odzivov. Je temeljna veščina na katero smo v vsej naglici in pritisku dela pozabili in jo lahko bistveno poglobimo, če se zavedamo omejujočih ovir, skritih potencialov in vpliva poslušanja.

Delavnica je namenjena uporabi poslušanja, da globlje spoznamo sebe in druge.

Za več informacij o celodnevni delavnici ali možnosti za unikatne programe za vaše podjetje, obiščite spletno stran Agencije POTI.

Delavnico poslušanja v Ljubljani je udeleženka povzela z mislijo: ''pot do drugih je pot k sebi.''

Digitalni detox in poslušanje

Brez telefonov, z božansko hrano in v čudovitem okolju bomo ustvarili prostor za globlje zavedanje in slišanje sebe ter drugih. Primerno, za upočasnitev, večji stik in novo perspektivo, za ekipe, ki se zavedajo pomembnosti prisotnosti in novih uvidov za boljše odnose, rezultate in zadovoljstvo.

Za več informacij preglejte spletno stran produkta http://www.digitalnidetox.si. O celodnevni ali dvodnevni delavnici me pokličite na 068 684 064 ali pišite na matej@matejmiklavec.com

 

Delavnica poslušanja

Za več informacij o celodnevni ali dvodnevni delavnici pokličite na 068 684 064 ali pišite na matej@matejmiklavec.com

Raziskave ugotavljajo, da ljudje v komunikaciji več kot 50% časa poslušamo in okrog 25% časa govorimo. Ali bi se boljše razumeli, če bi vsaj toliko časa kot ga namenimo pripravi za govorjenje, namenili pripravi poslušanja?

Za ekipe, ki se zavedajo pomembnosti prisotnosti in novih uvidov za boljše odnose, rezultate in zadovoljstvo.

TOP