Predavanje

STRAH, SKRBI IN JASEN UM V ČASU NEGOTOVOSTI

V tem času za marsikoga strah, stres in skrbi postajajo neločljiv del naših osebnih in poslovnih življenj.
 
Nezaželjene in neobvladljive situacije prinašajo občutek tesnobe in izgube kontrole. Posledično nakopičena napetost ustvarja kratke stike tudi v odnosih in lahko načne naše zdravje ravno v času, ko je naš jasen in miren um najbolj dragoceno orodje za soočanje s trenutnimi reazmerami.
 
Zdi se lahko tudi, kot da je občutek miselne jasnosti in notranjega miru nedosegljiv, nerealen, celo nemogoč. Kot edine logične rešitve se ponujajo radikalne spremembe, še več skrbi in odmik od vsega hudega... Določene misli se kar naprej vračajo. Ne moremo jih odgnati. Borimo se z njimi, preganjamo jih in one preganjajo nas. Vse bolj otipljive so in vse bolj jim verjamemo. Ujeti smo v začarano spiralo serijskih skrbi. Izhoda ni.
Se uspete iztrgati iz začaranega kroga, kadar se zgodi?
Skrbi so v prvi vrsti misli. Naselijo se v naših glavah. Razumevanje narave misli spremeni vse.
 
Z vami bom delil svojevrsten pogled na strah, stres in skrbi. To razumevanje vam pomaga, da se umirite na hitrost življenja in da postanete bolj samozavestni, odporni, ustvarjalni ter aktivno sproščeni tudi v najtežjih situacijah.
 
Pogovarjali se bomo o pravem izvoru stresa - naših mislih in občutkih. Pogledali bomo, kako lahko stres ne samo upravljamo, ampak ga z razumevanjem, kako ga z našimi lastnimi miselnimi procesi ustvarjamo, tudi preprečimo.
 
Lepo vabljeni

Sreda 25.3.2020 od 19- 20.30, ONLINE

Prijavite se na predavanje. Ob prijavi vam pošljemo ZOOM povezavo. Prosim pridite na predavanje 5 minut prej da se udobno namestite. Hvala

TOP