Kaj radi počnete?

KAJ RADI POČNETE?

Odgovori so že v vas, tudi če niso zavestni.

Kaj bi radi delali?

Kaj vas zanima?

Kaj bi delali če bi vedeli da ne morete zgrešiti?

Kaj bi počeli, če vam nebi bilo treba biti nezadovoljni s tem kar si mislite da ne smete narediti?

  1. Kaj vas navdušuje, v čem uživate toliko, da bi to počeli zastonj? Sigurno boste to želeli početi čim več. Ni nujno, da se tako začne. Lahko smo na začetku prestrašeni in potem vzljubimo to stvar.
  1. V tem ste vedno boljši. Počnete vedno več tega? Večinoma se vse začne tako, da v tem na začetku nismo dobri. Kjer vložimo čas in energijo, to se širi.
  1. Drugi uživajo v tem kar počnemo, to spoštujejo, jim pomaga, itn. Mogoče najprej ni prav dobro kar delamo, potem postane boljš, ko se približamo svojemu potencialu. Razmišljajmo na daljši rok, kaj če bi to počeli za celo življenje. Učna krivulja je naravna, pomembna in važno je, če nam je tako učenje všeč.
  1. Nenavadno ste dobri ali bi lahko bili v tem kar počnete. Ni nujno da se to zgodi že takoj. Radi to počnete, vam daje energijo, vas zanima, ste radovedni. To je proces odkrivanja preko poskušanja in testiranja. Kar pomeni, da lahko ugotovimo šele kasneje, da nam je to všeč.
  1. Kaj berete, o čem najraje govorite, kaj se učite, kaj gledate, kaj radi počnete že zdaj in vam ni očitno? Ni nujno, da to vemo ali zaznamo, da to delamo, ampak verjetno je ta stvar zelo očitna in pred vami že zdaj. Kaj je vaše zanimanje že dalj časa?

V kolikor bi se želeli o tem pogovarjati z menoj, se z veseljem srečamo in nagovorimo vaše ideje in želje o tem kaj bi radi počeli.

TOP